ATENTIE: Circulatie reorganizata pe strazile Adamclisi si Suceava, pentru fluidizarea traficului rutier

Municipalitatea precizează că instituirea regimului de sens unic pe străzile Adamclisi și Suceava a fost necesară atât pentru decongestionarea traficului rutier, cât și pentru eliberarea trotuarelor de autovehiculele parcate neregulamentar. Proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost realizat în urma consultărilor cu experți în sistematizare rutieră, fiind avizat favorabil de Comisia de Circulație și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier.

Noile reglementări de circulație au fost implementate prin indicatoare și marcaje rutiere, începând cu noaptea de miercuri, 10 iulie 2024. Circulația rutieră se desfășoară astfel:

– pe strada Adamclisi, circulația este permisă dinspre strada Soveja către strada Suceava;

– pe strada Suceava, se circulă dinspre strada Adamclisi spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Polițiștii locali se află în zonă pentru a îndruma conducătorii auto și pentru a-i atenționa cu privire la modificările survenite în trafic. Sunt asigurate măsuri de prevenire în intersecția străzii Suceava cu strada Adamclisi, intersecția străzii Suceava cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Adamclisi, zona Integra.

Facem apel la constănțeni să respecte indicatoarele rutiere și semnalele polițiștilor locali care se află pe străzile menționate.

Ambele străzi vor face obiectul unui proiect de resistematizare și reorganizare. Lucrările vor demara până la mijlocul lunii viitoare. Trotuarele vor fi refăcute și vor fi amenajate aproximativ 100 de noi locuri de parcare care vor fi puse la dispoziția riveranilor.

Previous post Vara culturala 2024: JazzUP si ArtUP, concerte senzoriale, arta subacvatica si experiente memorabile in tara. Ce se va intampla la Constanta
Next post TRENURI OPRITE pe ruta BUCURESTI-CONSTANTA/ CONSTANTA-BUCURESTI. Cauza?