TERIFIANT!!! Fetita de numai 3 anisori, in stare grava la Constanta, dupa ce ar fi consumat canabis!

CAZ ÎNFIORĂTOR LA CONSTANȚA: O fetiță în vârstă de numai trei anișori a fost internată de urgență la Spitalul Județean Constanța, după ce a fost adusă, săptămâna trecută, de mama. Micuța pacentă prezenta, atenție, simptomele specifice unei supradoze datorate consumului de droguri. În urma analizelor de sânge, fetița a ieșit pozitiv la cannabis, deși unele surse spun că ar fi vorba și despre… marijuana.

După primele investigații, medicii au presupus că fetița a ingerat substanțe stupefiante, motiv pentru care au testat-o, iar micuța pacientă a ieșit pozitiv la canabis (VĂ VINE SĂ CREDEȚI?). Drept consecință, copila a primit tratament de urgență, iar personalul medical a anunțat Poliția. Totodată, a fost testată și mama fetiței pentru consum de stupefiante, rezultatul ieșind însă, negativ.

Audiată de polițiști, mama copilei, care ar fi cetățean olandez, a declarat că fetița ar fi mâncat câteva bomboane.

Ulterior, anchetatorii s-au mobilizat și au mers la magazinul indicat de mamă, de unde au ridicat mostre din mărfurile puse la vânzare. Totuși, ofițerii antidrog sunt de părere că cea mai plauzibilă ipoteză ar fi aceea că fetița de trei ani a fost ținută într-un mediu în care s-a consumat canabis și copilul ar fi fumat pasiv.

Se pare că femeia și fiica sa ar fi fost îmbarcate pe o navă de croazieră care a ajuns în România. Aceasta ar veni destul de des aici pentru că soțul ei este român și locuiește în Agigea.

Drept urmare, anchetatorii au întocmit un dosar penal, care este coordonat de un procuror DIICOT. Polițiștii au sesizat și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța, care a demarat o anchetă socială.

Aveți grijă de copii! Nu îi expuneți mediilor nocive sau în anturaje nepotrivite! Aveți grijă ce mănâncă dar și cu cine se împrietenesc!

Previous post Note si medii foarte mari ale unor elevi de la Liceul din Techirghiol la Evaluarea Nationala
Next post SCOALA GIMNAZIALA ’CRISTEA CARAMAN’ COGEALAC: Note mari, demne de apreciat, la Evaluarea Nationala