IN ATENTIA CHIRIASILOR LOCUINTELOR DIN FONDUL LOCATIV ale caror contracte expira in aceasta luna

Administrația Fondului Imobiliar S.R.L. aduce la cunoștința chiriașilor că reînnoirea contractelor de închiriere pentru locuințele din fondul locativ aflat în domeniul public și privat al municipiului Constanța se face numai după îndeplinirea anumitor condiții.

Potrivit prevederilor Regulamentului privind serviciul de administrare a domeniului public și privat al municipiului Constanța, prelungirea termenului contractului de închiriere este condiționată de plata la zi a chiriei, a cotelor de contribuție la cheltuielile comune și a taxei de salubritate, precum și de plata tuturor obligațiilor fiscale datorate la bugetul local.

FOARTE IMPORTANT: O altă condiție necesară prelungirii termenului contractului este aceea ca titularul și/sau membrii familiei să fi locuit efectiv în locuința închiriată cel puțin șase luni într-un an calendaristic.

Pentru informații suplimentare vă puteţi adresa Serviciului Administrare Imobile și Vânzări Locuințe din cadrul AFI S.R.L., telefon 0241 623 340.

Previous post Cel mai mare concurs internațional de vinuri, la Constanța: Concours Mondial de Bruxelles în premieră în România
Next post AUTOBUZELE ETAJATE, din weekend, pe strazile Constantei!