Mamaia sarbatoreste copilaria cu o pleiada de evenimente! 1 iunie DE COLECTIE la malul marii

Mamaia, epicentrul distracției de 1 Iunie: Evenimente de neuitat organizate de OMD Mamaia Constanța!!!

Bucurie și creativitate vor fi cuvintele cheie de Ziua Internațională a Copilului. Stațiunea Mamaia este pregătită să strălucească oferind un program spectaculos și diversificat în această zi de sărbătoare. Oaspeții de toate vârstele sunt invitați să participe la evenimentele speciale din Piațeta Perla și Piațeta Cazino, unde momentele de distracție și muzică vor fi la ordinea zilei.

Începând cu ora 17:00, până la ora 20:00, Piațeta Perla va deveni un veritabil loc de joacă pentru copii, unde va domina muzica, dansul și distracția. Pe copii îi așteaptă momente de teatru de păpuși, magie, baloane colorate, face painting și multă veselie!

Pe seară, distracția se mută în Piațeta Cazino, unde, de la ora 20:30, ritmurile muzicale vor domina atmosfera. Concertul susținut de YNY Sebi va deschide seara, aducând pe scenă hituri care vor încânta tinerii și nu numai. Energia va continua să crească odată cu apariția pe scenă a trupei Voltaj, a cărei muzică binecunoscută va aduce bucurie și emoție în rândul tuturor participanților.

„Suntem încântați să vă invităm la Mamaia pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a Copilului. Evenimentele din această zi specială sunt gândite să ofere momente de neuitat pentru fiecare membru al familiei. De la activitățile interactive și spectacolele pentru copii, până la concertele de seară, ne dorim ca fiecare vizitator să se simtă parte dintr-o comunitate vibrantă și primitoare. Vă așteptăm cu drag să vă bucurați de frumusețea litoralului și de programul variat pe care l-am pregătit!”, a declarat George Măndilă, președinte OMD Mamaia Constanța.

Previous post Rockwool România promovează siguranța la incendiu și evidențiază necesitatea de a construi și renova cu materiale incombustibile
Next post LICEUL TEHNOLOGIC „EMIL RACOVITA” din Techirghiol beneficiaza de peste 2.000.000 de lei prin PNRR/PNRAS