8 institutii din judetul Constanta au primit titlul de SCOALA ETWINNING – eTwinning School Label!

ONORANT! Instituțiile care au primit acest titlu sunt exemple excelente ale modului în care întreaga școală poate beneficia datorită proiectelor prin eTwinning. Aceștia sunt activi în implementarea și promovarea valorilor și pedagogiei eTwinning, sunt un punct de referință pentru comunitatea lor locală și reprezintă un model pentru alte școli. Școlile eTwinning încorporează valorile eTwinning în politicile, practica și dezvoltarea profesională a școlii, cu sprijinul conducerii școlii.

Trebuie luat în seamă, în acest context, că eTwinning recunoaște și evaluează implicarea, angajamentul și dedicarea nu numai a eTwinnerilor individuali, ci și a întregii școli, unde echipe de profesori și lideri de școală lucrează împreună.

„Principiile care stau la baza unei Școli eTwinning au la bază colaborarea și lucrul în echipă, incluziunea și inovația, ele fiind un model de urmat pentru alte școli. Munca lor este recunoscută, astfel, oficial la nivel european ca modele de urmat pentru eTwinning, formează o rețea de școli de vârf care inspiră dezvoltarea viitoare a programului și au o vizibilitate ridicată la nivel european. Felicitări tuturor și invităm și alte instituții să se alăture familie eTwinning!”, a declarat Inspector Școlar General, prof. Sorin MIHAI.

Instituțiile care au primit acest certificat sunt: Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul” Constanța, Școala Gimnazială Nr. 16 „Marin Ionescu Dobrogianu” Constanța, Școala „Ion Creangă” Albești, Liceul de Marină Constanța, Liceul Teoretic „Pontus Euxinus” Lumina, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Constanța, Școala Gimnazială „Grigore Moisil” Năvodari, Școala Gimnazială Nr.29 „Mihai Viteazul” Constanța.

Previous post Amenzi „grase” pentru braconaj, in weekend! Unde au intervenit jandarmii?
Next post MOMENT ANIVERSAR la Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie Constanta