Cum arată viitorul energetic al României? Înscrie-te la Energy R/Evolution 2024 și află de la specialiștii prezenți

Sectorul energetic este unul prioritar pentru dezvoltarea României, mai ales în contextul climatic și geopolitc prin care trece țara noastră. În cadrul evenimentului Energy R/Evolution 2024, organizat de wall-street.ro pe 14 mai la Hotelul Sheraton din București, dezbatem alături de specialiștii din industrie, atât din mediul privat, cât și din cel public, viitorul acestui sector și unde ne situăm în drumul spre independența energetică.

În cadrul evenimentului Energy R/Evolution 2024 abordăm cele mai importante teme din industrie, alături de reprezentanți ai Ministerului Energiei, membrii ai Parlamentului și actori importanți din zona privată. Vorbim despre strategia prin care țara noastră își propune să iasă din plafonarea facturilor la energie și gaze, confruntăm visul independenței energetice cu realitate, dar și rolul în creștere al consumatorilor și nevoia de responsabilizare.

Înscrie-te gratuit aici și vino alături de noi.

Regenerabile ocupă un loc important pe agenda evenimentul Energy R/Evolution, fiind dezbătute teme precum modul în care aceste sunt integrate în rețea, modul în care poate fi finanțată întărirea rețelei dar și modul în care industria se raportează la prosumatori.

Nu în ultimul rând, tranziția la „mobilitatea verde” ocupă un loc special în agenda din acest an a evenimentului, urmând a dezbate provocările pe care le întâmpină acest proces, integrarea stațiilor de încărcare în rețelele electrice, dar și cum arată combustibilul viitorului.

Specialiștii confirmați până în acest moment sunt:

  • Mihai Verșescu, Secretar General, Organizația Patronală a Producătorilor de Energie din Surse Regenerabile din România (PATRES)
  • Cristina Păun, Director Adjunct, Federaţia Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie (ACUE)
  • Dan Drăgan, Secretar de Stat, Ministerul Energiei
  • Laurențiu Urluescu, Președinte, Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România (AFEER)
  • Virgil Popescu, Președintele Comisiei pentru Mediu și Echilibru Ecologic, Camera Deputaților
  • Vlad Stoicescu, Președinte, Asociația pentru Combustibili Sustenabili
  • Istvan-Lorant Antal, Președinte, Comisia pentru energie, infrastructură energetică și resurse minerale – Senatul României
  • Cristina Prună, Vicepreședinte, Comisia pentru industrii și servicii – Camera Deputaților
  • Patricia Coconea, Director Comercial, DHL Express
  • Dan Rusu, Manager de Proiecte, Serviciul Fonduri Europene și Management de Proiecte, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov

Acest eveniment este realizat de Wall-Street.ro și IC Events,  cu susținerea ACUE, Exim Banca Romaneasca și LONGI, Constanta Business fiind partener media.

Previous post Deva: AUR, ARGINT si BRONZ pentru gimnastii constanteni la o competitie nationala
Next post Farul Constanta – FCSB, finala Ligii de Tineret!