Spectacol de lumina la Constanta! CAND si DE CE?!

5 clădiri emblematice din Constanței vor fi iluminate arhitectural timp de o lună. Este vorba despre Comandamentul Marinei Militare Constanța, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Muzeul de Artă Populară Constanța, Muzeul de Artă Constanța și Cazinoul Constanța.

Pe fiecare dintre aceste clădiri reprezentative ale orașului va fi proiectată câte o temă respectiv: „Istoria la malul Mării Negre“, „Art Nouveau“, „O lume plină de culoare și zâmbet – Ziua Copilului“, „Artă contemporană“, „Tradiții românești“.

Lumina arhitecturală ajută la crearea de forme spectaculoase de lumini pe fațadele clădirilor și la evidențierea detaliilor arhitecturale, având un mare potențial în atragerea turiștilor, dar și pentru înfrumusețarea orașului pe timp de noapte.

Demn de știut, Constanța se alătură astfel marilor orașe ale lumii care folosesc iluminatul arhitectural pentru a crea experiențe vizuale de neuitat prin iluminarea obiectivelor turistice importante, ca parte din metodele de promovare și atragere a turiștilor.

Previous post Infografic video despre eficienta energetica si energie geotermala la UPG Ploiesti
Next post Lucrari de asfaltare pe bulevardul Mamaia! ATENTIE, se restrictioneaza traficul!