TRAFIC DEVIAT pe A2, Bucuresti-Constanta

SE ÎNTÂMPLĂ ACUM! Începând cu data de marți, 26 Martie 2024, ora 13:00, traficul rutier se desfășoară deviat pe Autostrada A2 București – Constanța, în zona localității Dragalina din județul Călărași.

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române aduce la cunoștință participanților la trafic că începând cu data de 26 Martie, ora 13:00, s-a închis circulația rutieră pe autostrada A2, pe sensul Constanța – București, între kilometrii 102+200 de metri și 101+500 de metri. Această măsură este necesară pentru efectuarea lucrărilor de reparații la pasajul situat în apropierea kilometrului 101+862 de metri, deasupra căii ferate din zona localității Dragalina, județul Călărași.

Potrivit autorităților, pe durata desfășurării lucrărilor, traficul va fi deviat pe calea 1, în sensul București – Constanța, unde se va circula utilizând câte o bandă pentru fiecare direcție de deplasare. Această reglementare a circulației este menită să asigure siguranța participanților la trafic și să faciliteze buna desfășurare a lucrărilor de reparații.

ATENȚIE: Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste prudență sporită și să reducă viteza în zona lucrărilor semnalizate, astfel încât să evite producerea unor incidente nedorite și să contribuie la buna desfășurare a intervenției autorităților.

Previous post Prejudiciu de 12,74 milioane euro, perchezitii in 14 judete, inclusiv in Constanta. Afaceri ilegale in Cehia, Bulgaria si Ucraina
Next post CONSTANTA: Restrictii totale de trafic pe strada Dumbrava Rosie