21,43 milioane lei pentru proiectarea si reabilitarea podului peste canal Poarta Alba-Midia-Navodari. A fost desemnat constructorul

Marți, 05.03.2024, după finalizarea procesului de evaluare a ofertelor, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului de proiectare și reabilitare a obiectivului „Pod pe DN 22C, km 38+002 peste canal Poarta Alba-Midia-Navodari.

Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea GEIGER TRANSILVANIA S.R.L. – POD-PROIECT S.R.L.

Valoarea contractului este de 21.437.686,85 lei fără TVA, sursa de finanțare urmand a fi asigurată din fonduri europene nerambursabile.

Durata contractului este de 15 luni, din care 4 luni sunt alocate proiectării, iar 11 luni destinate reabilitării, iar perioada de garanție a lucrărilor este de 120 de luni.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Astfel, după finalizarea lucrărilor de reabilitare a Podului peste brațul Borcea, situat pe Autostrada A2 la km 149+680, a Podului de la Cernavoda, situat pe Autostrada A2 la km 157+600, și după atribuirea contractului de proiectare și executie Pod pe DN 3, km 242+286, la Basarabi, județul Constanța, CNAIR continuă lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere prin reabilitarea podurilor peste Dunăre și/sau peste Canalul Dunăre – Marea Neagră.

Previous post E STIREA ANULUI la Constanta: S-a semnat contractul pentru proiectarea si executia noului CET
Next post Mina descoperita in Marea Neagra de catre Garda de Coasta