Inalti oaspeti la Primaria Constanta! Cine sunt si ce au discutat cu Edilul-sef?

Primarul municipiului Constanța, domnul Vergil Chițac, a primit astăzi vizita noului coordonator al Agenției de Cooperare și Coordonare Turcă – TIKA, domnul Salih Yürç, alături de domnul Emre Yurdakul, Consul General al Republicii Turcia la Constanța, domnul Yusuf Muurat, Muftiul Cultului Musulman din România și alți membri ai TIKA.

În cadrul vizitei de prezentare a noului coordonator TIKA, discuțiile s-au axat pe colaborările viitoare dintre municipalitate și agenție în diverse domenii, cu accent pe sprijinul pe care agenția ar putea să îl ofere proiectelor din sfera sănătății la nivelul municipiului Constanța.

În același cadru, primarul Vergil Chițac a subliniat relațiile excelente de cooperare care există între municipalitate, Consulatul General al Republicii Turcia la Constanța și Muftiat, și a menționat proiectele realizate împreună de către cele trei instituții. De asemenea, doamna dr. Simona Claudia Cambrea, manager al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, și domnul dr. Marius Prăzaru, director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, au stabilit linii și domenii de cooperare cu TIKA.

O altă temă importantă a discuțiilor a fost reprezentată de perspectivele privind renovarea Geamiei Hunchiar și a Moscheei Carol I.

Previous post Cantitatile de marfuri care trec prin Portul Constanta bat toate recordurile. E risc de contrabanda! Ministrul Finantelor, la fata locului
Next post Transporturi agabaritice pe ruta Vama Veche PTF – Ovidiu