NOI REGULI intr-o zona cu trafic intens din Constanta

Noi reguli de circulație vor fi instituite în arealul delimitat de bulevardul Tomis, strada Soveja, bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Suceava.

Prima etapă din proiectul de reorganizare a traficului rutier în cartierul Tomis Nord va fi implementată începând cu data de 29 februarie. Instituirea regimului de sens unic pe străzile interioare din perimetrul cuprins între bulevardul Tomis, strada Soveja, bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Suceava a fost necesară atât pentru decongestionarea traficului rutier, cât și pentru eliberarea trotuarelor de autovehiculele parcate neregulamentar.

Edilii costănțeni precizează că proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost realizat în urma consultărilor cu cetățenii din zonă, experți în sistematizare rutieră și reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

ATENȚIE! Începând cu data de 29 februarie, vor fi montate indicatoare rutiere pentru implementarea regimului de sens unic, astfel:

– aleea dinspre blocul M2, scara A spre blocul P2, scara A, se va institui sens unic, cu același sens de mers;

– aleea dinspre blocul P1, scara A spre blocul M1, scara A, se va institui sens unic, cu același sens de mers;

– aleea dinspre blocul P3, scara A spre blocul M3, scara A, se va institui sens unic, cu acelaşi sens de mers;

– aleea dinpre blocul M4, scara A spre blocul CA5, scara B, se va institui sens unic, cu acelaşi sens de mers;

– aleea dinspre blocul DT1, scara A spre blocul M4, scara A, se va institui sens unic, cu acelaşi sens de mers.

– aleea din parcarea cuprinsă între blocul P2, scara A şi blocul P3, scara A, se va institui sens unic, cu ocolire spre dreapta sensului de mers.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei.

Previous post Se face primava in sufletele copiilor constanteni: de azi, au 10 locuri noi de joaca moderne
Next post De Ziua Protectiei Civile vor suna toate sirenele din Constanta