KIM a participat la CES de la Las Vegas

Compania prahoveană KIM a participat, în aceste zile, în cadrul pavilionului României organizat de Aries-TM, la CES – Las Vegas, cel mai important eveniment de tehnologie din lume.

“Am fost plăcut surprinși să primim la standul nostru companii americane și canadiene care ne cunoșteau și care și-au arătat interesul pentru soluțiile noastre. De asemenea, am avut și vizitatori din România care căutau la CES soluții de digitalizare pentru companiile pe care le conduc. Totodată, am fost vizitați de corporații multinaționale, clienți ai partenerilor noștri, cărora le-am implementat soluțiile de automatizare procese. Acestora le-am detaliat tehnologia dezvoltată de KIM ce aplică cu succes metodologiile japoneze Kaizen și Lean în fabricile de producție”, a precizat, în exclusivitate pentru Prahova Business, fondatorul companiei KIM, Vicențiu Corbu.

Continuarea pe Prahova Business.

Previous post Primarul Nicolae Florin Dinu a semnat contractul de executie pentru proiectul ,,Reabilitarea moderata a cladirii publice Scoala din Canlia, Comuna Lipnita”
Next post Aproape 300 de caini au fost adoptati la Constanta in 2023! Mai multe adoptii de catei, mai multe familii implinite!