Edilii constanteni condamna ferm „actele premeditate” de incendiere a noilor cosuri de gunoi

„Coșurile de gunoi stradale sunt indispensabile într-o societate modernă. La fel de importantă este și educarea cetățenilor pentru a le folosi. Din păcate, la Constanța, distrugerea coșurilor de gunoi se pare că a devenit un fel de sport local.

Cel mai recent incident a avut loc în parcul de la Casa de Cultură. Un coș de gunoi, recent amplasat, a fost incendiat de persoane rămase încă necunoscute. Și nu vorbim despre un accident, pentru că aceste coșuri sunt realizate din materiale calitative, rezistente la foc, ci despre un act premeditat.

Săptămâna aceasta, coșul distrus va fi înlocuit. Și această investiție va fi făcută, încă o dată, din buzunarul nostru, al constănțenilor.

Anul trecut în municipiul Constanța au fost montate 330 de coșuri de gunoi de capacitate mare și 62 de coșuri selective cu două fracții, în completarea celor existente, pentru că prezența coșurilor de gunoi în toate cartierele municipiului este esențială în păstrarea curățeniei orașului. Din nefericire, nu toți cetățenii gandesc la fel.

Vă rugăm să nu asistați impasibili la actele de vandalism și să semnalați orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro. – DIRECȚIA GENERALĂ POLIȚIA LOCALĂ”, a transmis Primăria Constanța.

Previous post ALERTA LA CONSTANTA! O coloana de vehicule ale protestatarilor solidari cu miscarile din tara ar fi blocat Poarta 7 a Portului
Next post Primarul Nicolae Florin Dinu a semnat contractul de executie pentru proiectul ,,Reabilitarea moderata a cladirii publice Scoala din Canlia, Comuna Lipnita”