Oil Terminal – contracte cu Conpet, OMV Petrom si Petrotel Lukoil, in valoare totala de 150,3 milioane lei

Compania Oil Terminal, operator portuar controlat de statul român, a anunţat la Bursa de Valori Bucureşti semnarea a trei contracte de prestări servicii şi expediţie, pe o perioadă de un an începând cu 1 ianuarie 2024, a căror valoare este de 150,3 milioane lei.

Primul acord, încheiat cu OMV Petrom, este în valoare de 54,3 milioane de lei. Obiectul contractului constă în „descărcare ţiţei din nave maritime şi predare la Conpet pentru pompare la rafinărie, descărcare/încărcare benzină, motorină, păcură şi produse chimice şi petrochimice din/în nave maritime, barje fluviale, vagoane cisternă CF, autocisterne, tancuri de buncheraj, depozitare ţiţei şi produse petroliere, amestecare motorină cu biodiesel”, afirma oficialii Oil Terminal.

Al doilea contract, de 40 de milioane de lei, a fost semnat cu Oscar Downstream SRL Măgurele şi constă în descărcare/încărcare motorină din/în nave maritime, barje fluviale, vagoane cisternă CF, autocisterne, tancuri de buncheraj, depozitare motorină, amestecare motorină cu biodiesel.

Al treilea acord este cu Petrotel Lukoil Ploieşti care ajunge la 56 de milioane de lei şi este similar celui încheiat cu OMV Petrom.

Previous post Tigari nefiscalizate de 1,5 milioane euro in Portul Constanta. Patru inculpati (3 romani si un ucrainean) au fost retinuti de DNA
Next post AN NOU FERICIT tuturor constantenilor!