LA MULTI ANI, CONSTANTA! LA MULTI ANI, ROMANIA! Haideti sa facem din Romania o tara in care e o binecuvantare sa te nasti si sa traiesti!

Suntem o naţiune- o inimă, o mare familie şi destinul nostru e în plină formare, ni-l scriem zi de zi prin faptele noastre. Spiritul Marii Uniri ar trebui să ne servească drept exemplu nu doar de 1 Decembrie, ci zi de zi.

Haideți să facem din  România o ţară în care e o binecuvântare să te naşti şi să rămâi.

Prin Marea Unire de la 1918, înaintaşii noştri ne-au învăţat lecţia credinţei, perseverenţei, dragostei şi speranţei. Ne-au învăţat ca atunci când avem un crez să nu renunţăm niciodată.

Educaţi din pruncie să-şi iubească ţara şi să o apere cu preţul vieţii, românii nu s-au dat niciodată înapoi de la sacrificiile pe care le-a presupus împlinirea celor mai nobile scopuri. Numai astfel ne putem explica lupta acerbă şi atingerea uriaşei victorii de la 1 Decembrie, dată amprentată puternic în conştiinţa naţională.

Purtând în suflet amintirea acestui moment glorios, suntem datori să nu renunţăm niciodată la nimic din ceea ce este profund românesc.

 Vă îndemnăm azi să țineți în conștiință trăirea profundă a Zilei Naționale, dincolo de așteptarea hâltoacelor de fasole cu cârnați, la care s-or face cozi de sute, mii de oameni! Puneți înlăuntrul inimii tricolorul și-un gând adânc pentru neam și țară!

 LA MULȚI ANI, CONSTANȚA! LA MULȚI ANI, CONSTĂNȚENI!

LA MULȚI ANI, ROMÂNI!

LAMULȚI ANI, ROMÂNIA!

foto: Facebook

Previous post Mos Nicolae si-a trimis un sol la Murfatlar: un nou loc de joaca, spre bucuria copiilor dar si a parintilor si bunicilor
Next post Emotionant mesaj transmsis la zi de mare Sarbatoare de Inspectoratul Scolar Judetean Constanta