Primăria Constanta- lucrari cu impact major pentru amenajarea si modernizarea cartierului Km. 4-5

,,Unul dintre obiectivele primordiale ale acestui mandat vizează amenajarea spațiilor verzi din cartierele Constanței, un proiect extrem de benefic cetățenilor, având în vedere rolul pe care îl au aceste zone în ceea ce privește îmbunătățirea calității stilului de viață.
Am început lucrările în cartierul Km 4-5, de pe strada Progresului, unde am încercat să valorificăm cât de mult posibil spațiul pe care l-am avut la dispoziție. Astfel, am reușit să amenajăm locuri de parcare, astfel încât cetățenii să nu mai fie nevoiți să parcheze vehiculele pe trotuare, și să înființăm un loc de joacă pentru copii.
De asemenea, avem în vedere și amenajarea unui spațiu de relaxare cu grătar, pentru a le oferi constănțenilor din această zonă o experiență cât mai plăcută în weekend-uri sau zilele libere.
Ne dorim cu adevărat să realizăm o regenerare urbană în zona cartierelor, pentru că vrem ca locuitorii să se bucure din plin de spațiile destinate relaxării și să îmbunătățim calitatea vieții acestora,” a anunțat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

Previous post Azi, praznicul CELUI CE NE-A CRESTINAT! LA MULTI ANI BINECUVANTATI celor ce ii poata numele! Cel mai mare pelerinaj din Dobrogea, la Pestera Sfantului, aduna mii de credinciosi
Next post ATENTIE: Vor fi reluate lucrarile de asfaltare a Bulevardului 1 Decembrie 1918, nefinalizate din cauza conditiilor meteo