DAR de ARTA, in ajun de sarbatori, pentru constanteni: Expozitie de pictura, grafica si tapiserie, realizata de artistii locali

DE NERATAT: Primăria Municipiului Constanța găzduiește, începând cu data de 29 noiembrie 2023, în incinta instituției, sub egida Uniunii Artiștilor Plastici din România, Filiala Constanța UNU, expoziția de pictură, grafică și tapiserie – „Salonul de Iarnă”.

O celebrare a diversității artistice, expoziția „Salonul de Iarnă” cuprinde o impresionantă colecție de opere ce includ pictură, grafică și tapiserie.

Arta purifică sufletul de praful vieții de fiecare zi. (Pablo Picasso)

Lucrările expuse transmit emoții și idei diverse, reflectând diversitatea și bogăția creativității contemporane. Artiștii, membri ai Filialei Constanța UNU a UAPR, prezintă opere inovatoare, fiecare aducând propria viziune și interpretare a artei. De la explozii cromatice ce încântă privirea, până la compoziții de o delicatețe subtilă, „Salonul de Iarnă” va oferi o experiență artistică inedită pentru toți cei pasionați de artă!

Curatorul acestei expoziții este Florentin Sîrbu, artist vizual și cadru didactic la Facultatea de Arte a Universității „Ovidius” și la Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada” din Constanța. Expoziția va rămâne pe simeze până în luna februarie 2024.

Expoziţia „Salonul de Iarnă” este organizată sub egida Uniunii Artiştilor Plastici din România, filiala Constanţa UNU, şi este susţinută de Primăria Constanţa, care a pus la dispoziţie spaţiul necesar pentru organizarea acesteia.

Previous post ATENTIE: Lucrarile de reabilitare a strazii Stefan cel Mare din Mangalia vor demara imediat ce conditiile meteo vor permite
Next post Incepand de vineri, Constanta devine taramul lui Mos Craciun