Ambasadorul Peru în România, vizită în Portul Constanța

E.S. Félix Ricardo Americo Antonio Denegri Boza, ambasadorul Peru în România, a vizitat ieri portul Constanța, împreună cu Juan Hector Díaz Ligarda, consilier în cadrul Ambasadei Peru și Paul Turcu, președintele Camerei de Comerț România-Peru.

La sediul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, E.S. Félix Ricardo Americo Antonio Denegri Boza a avut discuții cu directorul general, Florin Vizan, care a subliniat importanța portului Constanța în actualul context al transporturilor de mărfuri la nivel internațional. Au fost prezentate proiectele de investiții și avantajele pe care Portul Constanța le poate oferi partenerilor săi.

Cu prilejul acestei vizite de lucru, delegația din Peru a aflat detalii despre activitatea din port, despre infrastructura portuară, despre condițiile în care se desfășoară transportul mărfurilor prin portul Constanța, în contextul actual, specific acestei zone a Europei.

Previous post ERA NECESAR: A fost aprobat proiectul tehnic pentru consolidarea si reabilitarea termica a Liceul Tehnologic „Jean Dinu” din Adamclisi
Next post MERITAT: Trei rute cultural-turistice din judetul Constanta, promovate pe site de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului