MINUNAT: In comuna Albesti se va organiza 1 Decembrie autentic, rural si orientat catre comunitate!

Anul acesta administrația locală din comuna Albești, în parteneriat cu Asociația ,,Gene Dobrogene” organizează o acțiune de 1 Decembrie orientantă responsabil față de natură.
,,Asociația ,,Gene Dobrogene” și membrii săi, invită toți cetățenii comunei Albești și nu numai, să petreacă un 1 Decembrie autentic, rural și orientat către comunitate!
Pe data de 1 decembrie 2023 va avea loc un eveniment pentru toți pasionații de mediu și de experiențe autentice, în satul Cotu Văii, comuna Albești, județul Constanța, care va consta în:
-o amplă ecologizare a Canaralei Cotu Văii, zonă naturală reprezentativă pentru sat, alături de voluntari și membri ai comunității;
-posibilitatea de a explora trasee turistice și peisaje naturale dobrogene din comuna Albești; și o cină tradițională românească, gătită la focul vetrei și servită în aer liber,” au anunțat reprezentanții Primăriei Albești.

Sursă: UAT Albești Cța

Previous post Romantele Dorului imbraca in straie muzicale Ziua Nationala la Teatrul National de Opera si Balet „Oleg Danovski”
Next post Parcul Tabacariei, in zodia mult-asteptatei modernizari