CAND VREI, POTI! Si… chiar SALVEZI VIETI! Cum a scapat din ghearele mortii un localnic din Bustenari?!

[ad_1]

Read Time:1 Minute, 12 Second

În această după-amiază Serviciul de Ambulanță Prahova a fost solicitat prin apel 112 pentru a interveni în localitatea Buștenari pentru un bărbat de 78 de ani cu insuficiență respiratorie cronică, dependent de concentrator de oxigen.

La locul solicitării s-a deplasat un echipaj medical de urgență cu o ambulanța 4×4 ajungând la pacient cu ajutorul unei echipe a Inspectoratului pentru Situații de Urgență care a intervenit pentru asigurarea accesului (In urma viscolului, drumul de acces fusese blocat de arbori).

Prefectul Virgiliu Daniel Nanu a fost alături de echipele SAJ și ISU la fața locului, pentru a se asigura de eficacitatea intervenției, dar și de finalizarea cu succes a acesteia. Pacientului i-a fost asigurat oxigenul necesar până la urcarea în ambulanță (aici trebuie să amintim și să mulțumim totodată, pentru spiritul civic și dorința de implicare a unui cetățean care fiind în trecere cu ATV-ul prin zona respectivă nu a ezitat să sprijine intervenția).

Pacientul a fost transportat în siguranță către Spitalul Municipal Câmpina, unde i se oferă îngrijirile necesare.

Conducerea Instituției Prefectului mulțumește pe această cale, echipelor ISU Prahova care de-a lungul zilei au avut multiple intervenții din cauza fenomenelor meteo nefavorabile, dar și celorlalte instituții care odată cu activarea comandamentului de iarnă și-au făcut datoria, sprijinind reluarea bunului mers al activităților din județ, atât cât a permis situația în teren.

Fii și tu OM! Poți învăța din întâmplarea asta! Poți lua exemplu!


Happy

Happy
0

0 %


Sad

Sad
0
0 %


Excited

Excited
0
0 %


Sleepy

Sleepy
0

0 %


Angry

Angry
0
0 %


Surprise

Surprise
0
0 %

Articolul CAND VREI, POTI! Si… chiar SALVEZI VIETI! Cum a scapat din ghearele mortii un localnic din Bustenari?! apare prima dată în Prahova Medicala .

[ad_2]

Previous post Clujul, in topul judetelor cu cele mai multe accidente de munca! In total, la nivel de tara, anul trecut au fost peste 3200
Next post Soluțiile KIM, finanțate prin PNRR. Participa la un webinar GRATUIT