Bursa de Valori Bucuresti organizeaza un roadshow in patru orase din Romania pentru a prezenta comunitatii de afaceri solutii pentru continuarea dezvoltarii

[ad_1]

  • Bursa de Valori București și partenerii săi în programul Made in Romania vor derula, în noiembrie, patru workshop-uri regionale în Transilvania, Banat, Moldova și Muntenia pentru a prezenta comunității de afaceri oportunitățile pentru continuarea dezvoltării, chiar și în perioada plină de provocări din prezent și viitorul apropiat.
  • 16 companii din programul Made in Romania au atras peste 200 milioane euro prin piața de capital.

Bursa de valori București și partenerii săi în programul Made in Romania derulează în noiembrie un roadshow în cele mai importante patru centre economice ale României, pentru a promova în fața antreprenorilor soluții pentru continuarea dezvoltării companiilor într-o perioadă plină de provocări pentru întregul mediu de afaceri.

Made in Romania este programul principal dezvoltat de Bursa de Valori București pentru antreprenori și suntem mândri să putem spune că are rezultate vizibile încă din 2019. De la debutul programului, un număr de 16 companii au venit la bursă cu acțiuni sau obligațiuni, iar rundele de finanțare derulate de acestea însumează peste 212 milioane euro. Bursa este un canal viabil de finanțare pentru antreprenori, chiar și în condiții mai tensionate, așa cum a fost pandemia sau inflația galopantă și așteptările investitorilor cu privire la o frânare a creșterii economice atât în România, cât și în alte economii dezvoltate. Dar, acesta poate fi momentul propice pentru cei atenți să identifice și să beneficieze de oportunitățile pe care le aduce orice criză”, a declarat Radu Hanga, Președintele Consiliului de Administrație al Bursei de Valori București.

Pentru a ajunge la banii investitorilor, companiile trebuie să se alinieze la anumite reguli de guvernanță corporativă care sunt urmate și de companiile listate, atât cele din România, cât și cele din străinătate. Această guvernanță corporativă poate fi tradusă mai ușor prin «Reguli pentru dezvoltarea sănătoasă a companiilor», iar aici intervine Made in Romania, pentru că alături cu partenerii noștri ghidăm companiile pe această cale spre guvernanță corporativă și spre o dezvoltare eficientă și, implicit, spre banii finanțatorilor, fie ei business angels, bănci, fonduri de investiții sau investitori pe piața de capital. Un alt beneficiu al acestui program este vizibilitatea pe care le-o oferă companiilor, atât în mass media, dar putem spune ca prin Made in Romania, am reușit să creăm un ecosistem unde companiile își pot găsi și parteneri de afaceri, consultanți în diverse arii de activitate, precum și diverse alternative de finanțare”, a afirmat Adrian Tănase, Directorul General al Bursei de Valori București.

Astfel, întreaga comunitate Made in Romania din Transilvania, Banat, Moldova și Muntenia, antreprenori semifinaliști și finaliști ai programului cu același nume, dar și companii înregistrate în platforma www.investingromania.com sunt așteptați la workshop-ul regional cel mai aproape de ei.

Cele patru workshop-uri vor fi organizate în următoarele orașe:

  • Cluj-Napoca, joi, 3 noiembrie, ora 9:00. Agenda și mai multe detalii sunt disponibile aici: www.bvb.ro/cluj2022
  • Timișoara, joi, 10 noiembrie, ora 9:00. Agenda și mai multe detalii sunt disponibile aici: www.bvb.ro/timisoara2022
  • Iași, joi, 17 noiembrie, ora 9:00. Agenda și mai multe detalii sunt disponibile aici: www.bvb.ro/iasi2022
  • București, joi, 24 noiembrie, ora 9:00. Agenda și mai multe detalii sunt disponibile aici: www.bvb.ro/bucuresti2022

La aceste discuții sunt invitați membrii Top Managmentului companiilor, acționarii, directorii generali, directorii financiari, precum și departamentele IT, juridic, audit și contabilitate, dar și echipele de business development.

Articolul Bursa de Valori Bucuresti organizeaza un roadshow in patru orase din Romania pentru a prezenta comunitatii de afaceri solutii pentru continuarea dezvoltarii apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Previous post Mininstrul Energiei a… zburat! Este tocmai peste ocean, la o conferinta internationala!
Next post CCIR organizeaza conferinta „Indiciile macro-economice ale insolventei sistemice. Realitati si solutii pentru redresare”